STAS ophangsysteem en Schilderij ophangsysteem

STAS ophangsysteem

Een STAS ophangsysteem is geschikt voor het ophangen van onder andere schilderijen, foto’s en tekeningen. Er zijn veel verschillende soorten ophangsystemen. Voor elk soort kunstwerk is wel een geschikt STAS ophangsysteem beschikbaar. Naast ophangsystemen verkopen zij ook accessoires, whiteboards en prikborden.

STAS voor het ophangen van decoraties in uw interieur

Of u nu zware of lichte, grote of kleine schilderijen heeft, voor elk type is een geschikt ophangsysteem. Naast schilderijen kunt u ook (ingelijste) foto’s of tekeningen ophangen. Een STAS ophangsysteem is flexibel en makkelijk te installeren waardoor u nooit iets definitief aan de muur hoeft te hangen. U kunt makkelijk veranderen van schilderij(en).
Als u er niet uitkomt wel ophangsysteem het beste geschikt is voor u, kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.

Hulp nodig?

Als u nog twijfelt welk STAS ophangsysteem het meest geschikt is voor u helpen wij u graag verder. Of u nu op zoek bent naar een ophangsysteem voor thuis, op kantoor of een andere locatie, wij helpen u verder. Om contact met ons op te nemen kunt u mailen of bellen, dan zal onze klantenservice uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Download de complete catalogus van STAS

Schuiven naar boven