Schilderij thuis ophangen

Ophangsysteem voor thuis

Wilt u een schilderij thuis ophangen dan heeft u een goed ophangsysteem nodig. Een schilderij, canvas, poster, fotolijst, kindertekening of ander kunstwerk verhoogt de sfeer in huis. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een schilderij met verlichting in uw slaapkamer. Of een schilderij aan de muur in uw slaapkamer. Wij hebben ophangsystemen in alle soorten en maten, zodat uw kunstwerk perfect aan de muur komt te hangen. Een schilderij thuis ophangen wordt zo een moeiteloos klusje!

Makkelijk en gebruiksvriendelijk een schilderij thuis ophangen

Als u geen zin heeft in gedoe met gereedschap dan zit u bij ons goed. Onze ophangsystemen zijn gemakkelijk op te hangen zonder gedoe. Het ophangsysteem is amper zichtbaar, waardoor alle aandacht naar uw kunstwerk gaat. Een schilderij thuis ophangen was nog nooit zo makkelijk!

De Click Rail is een wandprofiel dat speciaal geschikt is voor het ophangen van decoraties in ieder interieur. Door middel van schroeven en pluggen kan de Click Rail eenvoudig gemonteerd worden.
Met behulp van perlondraden, ophangstangen en ophanghaken kunnen de decoraties op de gewenste plaats worden gehangen en snel van plaats worden gewisseld. De bevestigingsclips worden om de 40 cm door middel van pluggen en schroeven aan de wand gemonteerd. Daarna wordt het profiel op de clips geklikt, welke tevens gebruikt kunnen worden voor het koppelen van meerdere lengtes. Het perlonkoord wordt in de rail geschoven. De eindkappen zorgen voor een nette afwerking. Door middel van hoekverbinders kan de rails door de gehele kamer verbonden worden. De ophanghaak is in hoogte verstelbaar.

Waarom kiezen voor onze ophangsystemen?

Met onze ophangsystemen kunt u uw schilderij thuis ophangen. Dit is makkelijk en veilig. Wij bieden alleen de hoogste kwaliteit ophangsystemen, waarmee uw kunst altijd het middelpunt van belangstelling zal zijn. Als u nog vragen heeft kunt u altijd bellen naar onze klantenservice, waar onze medewerkers u graag helpen. Ook voor persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen.

De voordelen van een ophangsysteem

U hoeft nooit meer te boren
Het enige wat u hoeft te doen met een ophangsysteem is de rails aan het plafond te hangen. Dit is een paar kleine gaatjes maken die u niet meer ziet als de rails eroverheen hangt. Als de rails eenmaal hang is het alleen maar een kwestie van de draden erin te schuiven.

Altijd veranderbaar
Als u een schilderij of foto hoger of lager wilt hangen is dit geen probleem. U hoeft geen nieuw draad op te hangen of nieuwe rails op te hangen. Zonder dat er ook maar iets van gereedschap bij komt kijken kunt u de hoogte van uw schilderij veranderen. Hetzelfde geldt voor de plek van het schilderij. Alle draden zijn van plaats veranderbaar zonder moeite.

Altijd de mogelijkheid om uit te breiden
Wilt u aan uw muur nog iets ophangen? Geen probleem! U koopt gewoon een extra draad, schuift de draad in de rails en klaar! Is de rails te kort of wilt u verder in een andere kamer? Ook dit is geen probleem, extra rails kan altijd toegevoegd worden. Liever iets anders dan een schilderij ophangen? Geen probleem. Wij verkopen ook memoborden, magneetdraden en kliklijsten die u via het ophangsysteem op kunt hangen.

Alles is dus mogelijk, een schilderij thuis ophangen was nog nooit zo makkelijk!

Schuiven naar boven