Schilderij ophangsystemen

Er bestaan veel verschillende schilderij ophangsystemen. Met een schilderij ophangsysteem kunt u schilderijen ophangen, maar ook posters, litho’s, zeefdrukken, ingelijste foto’s en meer. Voor elk kunstwerk is een ander schilderij ophangsysteem geschikt.

Verschillende schilderij ophangsystemen

De merken STAS en Artiteq maken beiden verschillende soorten schilderij ophangsystemen. Of u nu een licht of zwaar schilderij op wilt hangen, groot of klein, alles is mogelijk.

Met een ophangsysteem voor schilderijen hoeft u maar eenmalig een rails op te hangen aan uw plafond of wand, en daarna bent u voorgoed verlost van boren en het gebruik van ander gereedschap.
De schilderijen, posters, litho’s ingelijste foto’s, zeefdrukken of iets anders hangen aan draden met een ophanghaak. Die draden hangen aan een ophangrail aan het plafond of de wand .Alle schilderijen zijn makkelijk te veranderen. U kunt de draden verplaatsen als u het schilderij wat meer naar links of rechts wilt hangen. Ook hoger of lager is geen probleem. Een schilderij vervangen door iets anders gaat zonder problemen, u hoeft het schilderij alleen maar van de haak te tillen.

Mocht u meer kunstwerken op willen hangen kunt u de ophangrails altijd uitbreiden.

Een ophangsysteem voor elke omgeving

Naast een ophangsysteem voor thuis kunt u een schilderij ophangsysteem voor meer gebruiken. Ook op kantoor zult u indruk maken met mooi opgehangen schilderijen. Er zijn verschillende schilderij ophangsystemen perfect om te gebruiken op scholen, om bijvoorbeeld gemaakte tekeningen op te hangen of schoolborden.
Ook ziekenhuizen zullen profiteren van een ophangsysteem.

Advies op maat

Als u nog niet weet welk van de schilderij ophangsystemen het beste bij uw huis past kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u graag met een keuze maken. Ook voor andere vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Schuiven naar boven