Ophangsysteem

De beste manier om een schilderij, tekening of ingelijste foto op te hangen is met een ophangsysteem. Er zijn verschillende soorten ophangsysteem beschikbaar. Voor ieder huis en kunstwerk is wel een passend ophangsysteem te vinden.

Geschikte ophangsystemen voor elk kunstwerk

Of u nu een zwaar schilderij heeft of een lichte tekening op wilt hangen, wij hebben een geschikt ophangsysteem voor al uw wensen. Ook combinaties zijn mogelijk, waardoor u al uw kunstwerken netjes en veilig op kunt hangen.

Een ophangsysteem is een goede keuze als u wel uw kunstwerken mooi op wilt hangen, maar niet iemand in wilt huren. Ook als u zo min mogelijk gaten in uw muur wilt boren is een van onze ophangsystemen de ideale oplossing. Het enige wat u hoeft te doen is een rails ophangen tegen het plafond aan. Deze rails kunt u altijd uitbreidden waardoor u altijd meer werken kunt kopen en ophangen. Aan deze rails kunt u koorden hangen met haakjes waaraan het schilderij of iets anders komt te hangen. Dit kan allemaal zonder gereedschap. U kunt de haakjes van hoogte veranderen waardoor u nooit vast zit aan een bepaalde hoogte voor het ophangen van uw schilderij, tekening of foto. De koorden in de rails zijn verschuifbaar waardoor u uw kunstwerk ook van plek kunt laten veranderen.

Advies bij het kiezen

Als u er niet uitkomt wat voor u het perfecte ophangsysteem zal zijn kunt u een mail sturen of bellen naar onze klantenservice. Er is keuze uit vele soorten ophangsystemen en wij helpen u graag zodat u het perfecte ophangsysteem voor uw huis zult vinden.

Schuiven naar boven