Kunstenaars en ateliers

Als u een kunstenaar bent en u wilt uw eigen kunst ophangen dan heeft u een goed ophangsysteem nodig. Want uw kunstwerken verdienen het om in de spotlight te staan. Ook als u uw atelier op wilt vrolijken met inspirerende werken is een ophangsysteem de uitkomst.
Etaleert u uw werk in uw atelier voor klanten, dan zal een mooi ophangsysteem u zeker helpen uw werk te verkopen.

Kunst ophangen met een ophangsysteem

Het ophangen van uw kunstwerken zal gemakkelijk gaan met onze ophangsystemen. U hoeft maar een keer te boren om een rails op te hangen, daarna bent u voorgoed klaar. Ook kunt u uw werken makkelijk verplaatsen of van hoogte laten veranderen. Gaat u verhuizen of uitbreiden? U kunt heel gemakkelijk uw rails uitbreiden of verplaatsen. Met een ophangsysteem bent u ervan verzekerd dat uw werk in het middelpunt van de belangstelling zal staan.

Waarom kiezen voor onze ophangsystemen?

Met onze ophangsystemen kunt u uw kunst veilig ophangen. Wij bieden alleen de hoogste kwaliteit ophangsystemen, waarmee uw kunst altijd het middelpunt van belangstelling zal zijn. Als u nog vragen heeft kunt u altijd bellen naar onze klantenservice, waar onze medewerkers u graag helpen. Ook voor persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen.

Schuiven naar boven