Kunst ophangsysteem

Een kunst ophangsysteem is een goede manier om uw schilderijen, tekeningen, foto’s en andere kunst op te hangen. Met een kunst ophangsysteem bent u er zeker van dat uw kunst stevig en veilig aan de muur hangt.

De voordelen van een kunst ophangsysteem

Nooit meer boren
Om uw ophangsysteem op te hangen moet u eenmalig een paar kleine gaatjes maken die onzichtbaar zijn zodra de rails hangt. Zodra de rails hangt hoeft u nooit meer te boren. Het enige wat u hoeft te doen is de draden in de rails schuiven en klaar is kees.

Alles is makkelijk veranderbaar
Als u na een tijdje uw kunstwerk wilt veranderen is dit heel makkelijk. U hoeft alleen maar het kunstwerk op te tillen en een nieuwe op te hangen. Ook van hoogte veranderen is zo gebeurd. Het enige wat u moet doen is het haakje wat hoger of lager hangen. Dit alles kan makkelijk zonder gereedschap.

U kunt altijd uitbreiden
Met een kunst ophangsysteem kunt u makkelijk uitbreiden. Om een extra kunstwerk op te hangen hoeft u alleen maar een extra draad in de rails te schuiven, die op de goede hoogte in te stellen en u kunt uw schilderij of ander werk ophangen. Extra rails kan ook altijd toegevoegd worden.

Schuiven naar boven