Galerie of museum

Als u een tentoonstelling houdt dan wilt u natuurlijk dat het werk mooi aan de muur hangt. Dit moet wel veilig en snel kunnen. Als u een galerie ophangsysteem zoekt of een museum ophangsysteem dan zit u bij ons goed. Wij hebben een uitgebreid assortiment ophangsystemen voor galerieën en musea.

Een passend galerie ophangsysteem

De Classic rail en classic plus rail is een wandprofiel dat vaak wordt toegepast in galerieën en bij tentoonstellingen en atelierruimte. Dankzij de J-vorm kunnen de decoraties met behulp van stangen en S-Haken snel van plaats gewisseld worden.
De Classic rail is ook geschikt voor een eigentijds interieur.
Met de Classic-rail en met behulp van stangen, S-haken en cilinderhaak is snel en eenvoudig een decoratie van plaats wisselen.
Het J-rail profiel is voorzien van de nodige voor geboorde gaten.
Deze ophangrails kan maximale belasting 20 kg per meter mits goed gemonteerd.
De aluminium rails heeft een profiel van 20 mm hoog en 7 mm breed te bestellen in wit en aluminium.
Voor hogere belastbaarheid kies u beter voor het J-rail profiel classic+ rail – max. 100kg pm

De voordelen van een ophangsysteem

Onze ophangsystemen zijn van hoge kwaliteit waardoor alle aandacht naar de kunstwerken zal gaan. De kunstwerken zijn makkelijk verwisselbaar waardoor van collectie wisselen geen probleem is. Ook de hoogte waarop de kunstwerken hangen veranderen is geen probleem. U hoeft maar een keer een rails op te hangen en bent voor de rest van uw leven klaar met boren. Koop dus vandaag nog een passend galerie ophangsysteem

Ook zijn er railsystemen die 100 kg per meter kunnen dragen

Schuiven naar boven