Click rail ophangsysteem

Met een Click Rail ophangsysteem kunt u heel eenvoudig een kunstwerk aan de muur ophangen. U maakt gebruik van een haak en een koord, waarbij het koord aan de bovenzijde voorzien is van een zogeheten Twister. Deze is eenvoudig in de rail te schuiven, om vervolgens een zelf klemmende haak in te zetten voor de daadwerkelijke bevestiging van het kunstwerk. Het Click Rail ophangsysteem valt met meerdere Twisters te gebruiken, waardoor u dit af kunt stemmen op het gewicht van het kunstwerk dat u aan de muur wenst te hangen.

Hoe werkt het click rail ophangsysteem?

Het Click Rail ophangsysteem zit op een flexibele manier in elkaar en valt toe te passen in bijvoorbeeld uw woonkamer of een bedrijfsruimte. Maak een keuze uit aluminium, wit en wit primer en zorg er in drie eenvoudige stappen voor dat u een kunstwerk aan de wand kunt hangen. Uiteraard kunt u de primer witte uitvoering schilderen in de kleur die u wenst, zodat dit mooi aan zal sluiten bij de rest van de afwerking van de ruimte. Dankzij de 3 stevige schroeven waar het Click Rail ophangsysteem gebruik van maakt heeft het systeem een maximale draagkracht van 20 kilogram per strekkende meter.

Volledige click rail set

Het Click Rail ophangsysteem bestaat uit een volledige set, waarmee u de mogelijkheid heeft een kunstwerk aan de wand te hangen. Denk hierbij aan de click rail van 2 meter, maar ook aan speciale click rail schroeven en de pluggen die u in de wand kunt plaatsen. Daarnaast maakt u gebruik van een handige Click & Connect toepassing, bevestigingsclips en eindkappen. Dankzij de hoekverbinder kunt u het click rail ophangsysteem inzetten op de manier die u wenst. Bovendien kunt u meerdere systemen met elkaar combineren, om meerdere kunstwerken aan de muur te kunnen hangen.

Schuiven naar boven