Artiteq ophangsysteem

Heeft u een mooi schilderij, een mooie foto of een mooie tekening die u wilt ophangen? Wilt u daarbij niet het risico lopen om het schilderij te beschadigen of het op de grond te laten vallen?
In al deze gevallen is het interessant om gebruik te maken van een ophangsysteem schilderijen.
Een dergelijk systeem maakt het immers mogelijk om snel en eenvoudig uw schilderij tegen de muur te hangen en dat zonder dat u het zult beschadigen.

De Artiteq Twister wordt onder andere gebruikt voor de Deco rail

Artiteq ophangsysteem

Het merk Arti-teq® heeft vele soorten ophangsystemen, allemaal geschikt voor verschillende doeleindes. Hierdoor weet u zeker dat er ook voor u een geschikt Artiteq ophangsysteem beschikbaar is. Deze ophangsystemen zijn van hoge kwaliteit en makkelijk te installeren. U hoeft maar een keer een rail op te hangen en daarna zult u nooit meer gereedschap nodig hebben. Uw kunstwerken kunnen altijd van hoogte veranderen en ook het verwisselen van foto’s, tekeningen of schilderijen is geen probleem.

Hulp nodig?

Onze klantenservice helpt u graag met het uitzoeken van het meest geschikte Artiteq ophangsysteem voor uw huis, kantoor of andere locatie. Samen wordt gekeken welk ophangsysteem uw werken het beste in de spotlights zal zetten. Ook andere vragen over bijvoorbeeld accessoires kunnen wij voor u beantwoorden.

Download hier de Artiteq catalogus

Deze fotocollage is gemaakt met behulp van het Artiteq ophangsysteem Display-it

Schuiven naar boven