STAS montageservice

Het monteren van een STAS schilderij ophangsysteem vind je misschien maar ingewikkeld, tijdrovend, of je hebt er simpelweg gewoon geen zin in.

Wat je reden ook is, wij nemen de montage van jouw STAS schilderij ophangsysteem graag uit handen. Zowel voor projecten, als particulieren!

Een zorgvrije montage

Ik zeg wel wij, maar eigenlijk bedoel ik daarmee natuurlijk onze geweldige vakmannen van de montage, voor wie geen klus te gek is. Onze professionele monteurs zijn VCA gecertificeerd, kennen de ophangsystemen door en door en hebben ervaring met uiteenlopende wand- en plafondtypes. Met de STAS montageservice heb jij de garantie dat je STAS ophangsysteem optimaal hangt!

Maatwerk is geen probleem

Gekke hoeken, ronde wanden, of vele (kilo)meters rail nodig? Ook maatwerk is voor ons geen enkel probleem. Deskundig advies van onze professionele verkoopmedewerkers, snelle offertes, inmeet service van de ruimtes, leveren van het complete systeem én het professioneel monteren zijn onderdeel van de service die wij bieden.

Meer informatie over STAS montageservice

Geïnteresseerd?

Meer informatie en vrijblijvend een offerte opvragen doe je via het contactformulier

STAS montageservice
Schuiven naar boven